Termékek Márkák Viszonteladóink Webshop Bemutatkozunk

Termékek
Márkák
Viszonteladóink
Webshop
Bemutatkozunk

Szolgáltatások
Térkép


Az 1991-ben alapított Zolferex Kft. az utazóbőröndök, diplomata táskák, aktatáskák, különféle sport táskák és kozmetikai táskák nagykereskedelmében Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi vállalkozása. A vevőkör folyamatos kiszolgálását egész évben biztosító, választékában egyre bővülő raktárkészlet közvetlen külföldi, ill. hazai gyártóktól történő beszerzés eredménye. A legfontosabb külföldi partnereinkkel kialakított korrekt üzleti kapcsolat eredményeként ma már a cég referenciájának számít, hogy ellátja az olasz Roncato, a spanyol Benzi valamint a taiwani Paloma cég kizárólagos magyarországi képviseletét.

Kedvező szállítási és fizetési kondíciókkal a belföldi piac meghatározó részének ellátása mellett egyre jelentősebb a Kft. környező országokba irányuló export/reexport tevékenysége is.

A Kft székhelye, egyben kereskedelmi központja és raktárbázisa pontosan Budapest mértani középpontjában található. A helyszínen kialakított bemutatóteremben üzleti partnereink megismerkedhetnek a forgalmazott termékek teljes skálájával. A telephely kényelmes parkolási, rakodási feltételeket, a raktár és garancia szerviz gyors, szakszerű kiszolgálást biztosít.

Nagykereskedelmi raktárunkból csak viszonteladói partnereinket tudjuk kiszolgálni. Viszonteladóinkat első vásárláskor a viszonteladói üzlet adatainak bemutatására kérjük, a vásárlási értékhatár minimum netto 50.000,- Ft.

Kapcsolat :

Telefon: 1-261-2142
Fax :1-261-2144
Cím:1105 Budapest Martinovics tér 5.
Termékeinkre vonatkozó információ: info(kukac)zolferex.hu
 

 


 Kezdőlap 

Roncato, Benzi, Bossana bőrönd és táska nagykereskedelem. Travel case, trolley case, suitcase wholesale in Budapest, Hungary.

Telefon: 1-261-2142  Fax: 06-1-261-2144  Levélcím: info(kukac)zolferex.hu